nedjelja, 25. srpnja 2010.

Pileća krilaca u sosu od narandže



Potrebno je:
-1 kg pilećih krilca
-sok od 2 narandže
-sok od pola limuna
-3 kašike sosa od soje
-3 kašike kečapa
-2 čena bijelog luka
-so
-biber
-tabasko sos

Priprema:
Sok od dve narandže pomješate sa sokom od pola limuna.
Tome dodate 3 kašike soja sosa,3 kašike kečapa i 2 čena bijelog luka koji ste predhodno izgnječili.
Krilca posolite i pobiberite pa je prespete ovom marinadom i ostavite nekoliko sati da ostoji uz povremeno mješanje.
Izvadite krilca poslažete ih u podmazanu tepsiju i peće te ih u zagrijanoj rerni(ovako pripremljene možete peći i na roštilju).
Povremeno ih okretati da nebi zagorila.
Kada su ispečena pspite i tabasko sosom i poslužite ih uz kuvanu rižu i zelenu salatu.

0 komentari:

Recepti   © 2010. Template Recipes designed by Masterbih Media

TOP