Recepti
i male tajne velikih majstora.
četvrtak, 17. ožujka 2011.
Burek od sjeckanog mesa
›
500g junećeg mesa isjeći kao na mašini. Posoliti i pobiberiti po ukusu i dodati mesu vegete. Luk isjeckte pa ga dodate mesu. ...
ponedjeljak, 14. ožujka 2011.
Nekoliko reči o iznutricama
›
Iznutrice su uglavnom jeftinije od mesa,ali mogu uspješno da zamjene meso ili ribu. Okusom,hranjivim vrednostima i estetskim izgledom,jela...
Pljeskavica
›
Potrebno je: 100g luka 2 fafarone 700g mljevene svinjetine 300g mljevene govedine 1 čen bijelog luka 1 kašičica bibera 1 kašičica v...
srijeda, 9. ožujka 2011.
Punjena piletina
›
Potrebno je: 1kg bijelog mesa 250g pečurki 1 kriška hljeba malo mlijeka 2 skuhana jajeta peršun malo slanine tvrdi sir so bibe...
Kiselo mlijeko
›
Da bi ukiseli domaće mlijeko,potrebna vam je jedna malo veća posuda i mlijeko(1,2,3..5l). Za kiselit mlijeko,isključivo se mora koristiti...
ponedjeljak, 7. ožujka 2011.
Gusta čorba od povrća
›
Potrebno je: 1 veća konzerva bijelog graha 400g paradajza 750ml gotove supe so 300g mješanog povrća(zamrznutog) 75g rezanaca za sup...
nedjelja, 6. ožujka 2011.
Boršč
›
Potrebno je: 500g junetine 1 cvekla 50g korjena od celera 1 mrkva vegeta 1 crveni luk 1 čen bijelog luka 1/2 glavice maldog kupus...
›
Početna stranica
Prikaz web-verzije