Recepti

i male tajne velikih majstora.

četvrtak, 17. ožujka 2011.

Burek od sjeckanog mesa

›
  500g junećeg mesa isjeći kao na mašini. Posoliti i pobiberiti po ukusu i dodati mesu vegete. Luk isjeckte pa ga dodate mesu. ...
ponedjeljak, 14. ožujka 2011.

Nekoliko reči o iznutricama

›
Iznutrice su uglavnom jeftinije od mesa,ali mogu uspješno da zamjene meso ili ribu. Okusom,hranjivim vrednostima i estetskim izgledom,jela...

Pljeskavica

›
Potrebno je: 100g luka 2 fafarone 700g mljevene svinjetine 300g mljevene govedine 1 čen bijelog luka 1 kašičica bibera 1 kašičica v...
srijeda, 9. ožujka 2011.

Punjena piletina

›
Potrebno je: 1kg bijelog mesa 250g pečurki 1 kriška hljeba malo mlijeka 2 skuhana jajeta peršun malo slanine  tvrdi sir so bibe...

Kiselo mlijeko

›
Da bi ukiseli  domaće mlijeko,potrebna vam je jedna malo veća posuda i mlijeko(1,2,3..5l). Za kiselit mlijeko,isključivo se mora koristiti...
ponedjeljak, 7. ožujka 2011.

Gusta čorba od povrća

›
Potrebno je: 1 veća konzerva bijelog graha 400g paradajza 750ml gotove supe so 300g mješanog  povrća(zamrznutog) 75g rezanaca za sup...
nedjelja, 6. ožujka 2011.

Boršč

›
Potrebno je: 500g junetine 1 cvekla 50g korjena od celera 1 mrkva vegeta 1 crveni luk 1 čen bijelog luka 1/2 glavice maldog kupus...
›
Početna stranica
Prikaz web-verzije
Pokreće Blogger.